Η ώρα είναι:

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Μάνα Χ ουρανού: Αποφάσεις της Νέας Χρονιάς

Μπορεί μια μέρα ν' αλλάξει ολόκληρη τη ζωή σου;

Είναι μια απλή, συνηθισμένη μέρα σαν όλες τις άλλες. Όμως όλοι οι χαρακτήρες του Μάνα Χ Ουρανού παίρνουν αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή τους για πάντα. Και ένας από τους χαρακτήρες της σειράς, φεύγει για πάντα.

Η σχέση του Πάνου SR με την 'Εμυ προχωράει ταχύτατα, και τα πράγματα δυσκολεύουν για την Κατερίνα, όταν η 'Εμυ τον προσκαλεί σπίτι της για φαγητό παρέα και με τον Γρηγόρη, που δεν ξέρει ότι ο Πάνος SR είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα του.
Κι όταν η Καραντώνη πιάνει την Αγγελική ν' αντιγράφει και την πηγαίνει στη Διευθύντρια ζητώντας να τιμωρηθεί, η Μαριλίζα αποφασίζει να τη διώξει απ' το σχολείο, προκαλώντας τις αντιδράσεις των μαθητών που οργανώνονται για να κρατήσουν την καθηγήτρια στο σχολείο.
Τί γίνεται όταν τα ταπεράκια αναφέρονται στο οικογενειακό τραπέζι; Θα καταλάβει ο Γρηγόρης ότι ανάμεσα στην Κατερίνα και τον Πάνο SR υπήρχε μία έλξη; Και θα καταφέρουν οι μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου να υπερασπιστούν το δίκαιο και να κρατήσουν την σκληρή αλλά δίκαιη φιλόλογο στο σχολείο τους ή θ' απολυθεί η Καραντώνη, μόνο και μόνο επειδή έκανε τη δουλειά της σωστά;

Απόψε 22:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.