Η ώρα είναι:

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Μάνα Χ Ουρανού: Ξανακερδίζοντας τον χαμένο χρόνο

Απόψε στις 22:30

Πώς σημειώνει κανείς τον χρόνο;

Σ' ένα επεισόδιο flashback στα Χριστούγεννα και τη Νύχτα των Βαθμών, η Κατερίνα προσπαθεί να πείσει την οικογένειά της να τη βοηθήσουν να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. 'Ομως, όλοι οι Ουρανοί είναι συννεφιασμένοι.

Ο Γρηγόρης γιατί θέλει να κάνει έρωτα με τη γυναίκα του αλλά τα παιδιά είναι τιμωρία και συνέχεια στο σπίτι. Η Κατερίνα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Η Αλεξία γιατί δεν μπορεί να δει τον Πάνο και με την Ολίβια δεν μιλάει.

Κι ο Παρασκευάς γιατί είδε την Ολίβια να φιλιέται με τον Δημήτρη. Κι έχει και να διαβάσει κι εφτά τόμους του Προυστ για Χριστούγεννα.

'Εστειλε η Αλεξία τον Παρασκευά σ' άλλο σχολείο; Θα καταφέρει ο Γρηγόρης να ξεφύγει απ' τα παιδιά του και να κάνει έρωτα με τη γυναίκα του; Η καινούρια χρονιά βρίσκει την Αλεξία με τον Πάνο ή μήπως τον Δημήτρη; Τι σήμαινε το φιλί του Δημήτρη με την Ολίβια; Θα στολίσει κανείς το χριστουγεννιάτικο δέντρο ή θα πρέπει πάλι να το κάνει η Κατερίνα μόνη της;

Οι απαντήσεις στο 19ο επεισόδιο του Μάνα Χ Ουρανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.