Η ώρα είναι:

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Τέλος στη συνεργασία Λιβιεράτου - Καλλίρη

Συνέντευξη

Ο Λάμπης Λιβιεράτος καλεσμένος στην εκπομπή «Μega με Μία» σχολίασε μεταξύ άλλων, και το τέλος των εμφανίσεών του με τον φίλο του Θάνο Καλλίρη:

«Κάναμε ένα μεγάλο κύκλο με το Θάνο. Η φιλία μας κρατά πάρα πολλά χρόνια. Αυτή η συνεργασία μας που ξεκίνησε από την 1/1/2014 έφτασε στο τέλος της, κυρίως μετά από επιθυμία του Θάνου, ο οποίος ήθελε να ασχοληθεί με κάποια άλλα πράγματα. Δεν είχα φυσικά αντίρρηση σε αυτό αλλά και στο να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας».

«Με στεναχώρησε λίγο αυτό το γεγονός, αλλά κρατάω πάντα από τις συνεργασίες μου και ειδικά μετά από μία τόσο επιτυχημένη, μόνο τις καλές στιγμές. Γιατί περάσαμε πάρα πολύ καλά και πήραμε πολύ μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Κάποια στιγμή όλα τελειώνουν για να ξεκινήσει κάτι καινούριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.