Η ώρα είναι:

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Εκλογές 2015: Πόσους σταυρούς βάζουμε ανάλογα τις εκλογικές Περιφέρειες

Οδηγίες προς ψηφοφόρους

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί της Κυριακής και θα κλείσουν στις 7 το βράδυ.

Οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν με την αστυνομική τους ταυτότητα ή άδεια οδήγησης ή βιβλιάριο υγείας (όλων των ασφαλιστικών ταμείων), αποδεκτές θα γίνονται και οι «κομμένες» ταυτότητες.

Όσοι δε διαθέτουν κάποιο από τα παραπάνω επίσημα έγγραφα ταυτοποίησης, μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία ταυτοτήτων της διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας των αστυνομικών τμημάτων που θα εκδίδουν ταυτότητες με διευρυμένο ωράριο σήμερα.

Οι εκλογείς μπορούν να μάθουν πού ψηφίζουν μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr) αφού επιλέξουν το «Μάθε πού ψηφίζεις» ή στον τηλεφωνικό αριθμό 2131361500 σήμερα μέχρι τις 7 το βράδυ.

Σε ό,τι αφορά τους σταυρούς προτίμησης, στις εκλογικές Περιφέρειες με 1-3 έδρες οι εκλογείς βάζουν 1 σταυρό, στις εκλογικές Περιφέρειες με 4-7 έδρες οι εκλογείς βάζουν 2 σταυρούς, στις εκλογικές Περιφέρειες με 8- 12 έδρες οι εκλογείς βάζουν 3 σταυρούς και στις εκλογικές Περιφέρειες με 13 έδρες και άνω οι εκλογείς βάζουν 4 σταυρούς.

Επιπλέον, οι εκλογείς μπορούν να ενημερώνονται για τον αριθμό των σταυρών στα εκλογικά κέντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.