Η ώρα είναι:

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

«1000 μίλια γεύσεις» στη Νότια Κορέα

Σάββατο στις 20:00

Για πρώτη φορά μία ελληνική εκπομπή: «1000 μίλια γεύσεις» με το Βαγγέλη Δρίσκα ταξιδεύει στη Νότια Κορέα, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Από τη Νότια Κορέα ο Βαγγέλης Δρίσκας μεταφέρει μοναδικές εικόνες από μία χώρα που είναι άγνωστη στους περισσότερους, και ταυτόχρονα ένας από τους πλέον ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Η Σεούλ, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ασίας, συνδυάζει μοναδικά ασιατική κουλτούρα και δυτικό τρόπο ζωής. Μία πόλη που κρύβει εκπλήξεις σε κάθε βήμα, μια πόλη με τους πιο ζεστούς και φιλόξενους κατοίκους.

Το ταξίδι ξεκινά με μία ξενάγηση στο πιο σημαντικό μνημείο της Σεούλ, το αυτοκρατορικό παλάτι που είναι και το πιο όμορφο στην Ασία. Χτισμένο σε μία μοναδική αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, προσφέρει εικόνες μοναδικής ομορφιάς.

Το γαστρονομικό οδοιπορικό συνεχίζεται με πρωτόγνωρες εικόνες και γεύσεις στον πιο κεντρικό πεζόδρομο της πόλης που φημίζεται για το street food. Εκεί ο Βαγγέλης δοκιμάζει μοναδικές γλυκές και αλμυρές λιχουδιές της κορεάτικης κουζίνας. Σειρά έχει το αυθεντικό κορεάτικο μπάρμπεκιου που είναι μοναδικό τόσο στον τρόπο προετοιμασίας και ψησίματος όσο και στο τρόπο σερβιρίσματος. Το πρώτο μέρος του ταξιδιού στην Σεούλ, ολοκληρώνεται με τα πιο ξεχωριστά πιάτα της τοπικής κουζίνας που ετοιμάζει ο Βαγγέλης στο εργαστήριο του.
Όλα αυτά σε ένα μοναδικό επεισόδιο με ανθρώπινες ιστορίες φαγητού, ήχους, γεύσεις και εικόνες που μας ταξιδεύουν και μας μαγεύουν.

«1000 Μίλια Γεύσεις»: με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σάββατο στις 20.00 στον ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.