Η ώρα είναι:

Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

Μάνα Χ ουρανού: Saturday Day Fever

Απόψε στις 21:10

Όταν έχεις παιδιά αναγκάζεσαι να κάνεις παρέα με τους γονείς των φίλων τους. Τι γίνεται όμως όταν δεν τους αντέχεις;

Σπίτι, σχολείο, και το κρεβάτι της Κατερίνας έχουν πάρει φωτιά, κι η Κατερίνα προσπαθεί να ισορροπήσει σαν «γάτα πάνω σε καυτή τσίγκινη στέγη».

Τσουρουφλίζεται όταν πρέπει να ξυπνήσει Σάββατο οκτώμισι το πρωί για να περάσει ολοήμερη εκπαίδευση πυρασφάλειας για το σχολείο μαζί με τη Μαριλίζα, παρόλο που οι πυροσβέστες είναι αρκετά γοητευτικοί και προσελκύουν στο σχολείο κι όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Η θερμοκρασία ανεβαίνει όταν η Αλεξία, ψάχνοντας να στεγάσει τον κρυφό έρωτα της με τον Πάνο, παγιδεύεται ημίγυμνη σε μια τάξη με όλες τις μαμάδες στον ακριβώς κάτω όροφο.

Αλλά τα πράγματα γίνονται πραγματικά καυτά όταν μαμάδες, πυροσβέστες, το παράνομο ζευγάρι κι οι έφηβοι φίλοι τους θα βρεθούν στον ίδιο χώρο.

Θα καταφέρει η Κατερίνα να κοιμηθεί χωρίς τον Γρηγόρη; Θα αντισταθεί στο φλερτ του γοητευτικού πυροσβέστη; Και τι δουλειά έχει η Αλεξία στον διάδρομο του σχολείου με το σουτιέν, φορώντας το μπουφάν του Δημήτρη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.