Η ώρα είναι:

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει το μενού για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Στις σημερινές «Γεύσεις στη Φύση»

Πιάτα που έχουν ευρηματικούς συνδυασμούς στα υλικά, συναρπαστικές γεύσεις και το κυριότερο μαγειρεύονται εύκολα χωρίς μυστικά.

Το μαγείρεμα ξεκινά με αφράτες πεντανόστιμες πατατοκροκέτες με προσούτο, με τραγανή επικάλυψη και μία πικάντικη μαρμελάδα ντομάτας αρωματισμένη με χριστουγεννιάτικα μπαχαρικά. Η σαλάτα που ακολουθεί είναι «ντυμένη» στα κόκκινα. Παντζάρια με αρωματικό ντρέσσινγκ από βαλσαμικό ξίδι και μαρμελάδα φρούτων του δάσους μαζί με δροσερό και αρωματικό γιαούρτι και καραμελωμένο μπέικον, συνθέτουν την απόλυτη χριστουγεννιάτικη σαλάτα. Το γεμιστό κοτόπουλο με κάστανα, φρούτα και ξηρούς καρπούς είναι ο πρωταγωνιστής του γιορτινού τραπεζιού. Με αναλυτικές οδηγίες σε κάθε βήμα, η προετοιμασία και το μαγείρεμά του γίνεται παιχνίδι. Όσο για το αποτέλεσμα; ο Βαγγέλης υπόσχεται πως θα είναι το νοστιμότερο κοτόπουλο που θα έχετε μαγειρέψει ποτέ. Το μενού κλείνει με τον σοκολατένιο κορμό τζιαντούγια, αρωματισμένο με καφέ. Όπως όλα τα γλυκά που φτιάχνει ο Βαγγέλης, ο σοκολατένιος αυτός κορμός φτιάχνεται στο λεπτό, έχει εντυπωσιακή εμφάνιση και ένα απίθανο γευστικό συνδυασμό σοκολάτας με φουντούκια, κάστανα και καφέ και φυσικά, κλέβει τις εντυπώσεις.

Σήμερα στις 14:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.