Η ώρα είναι:

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Μάνα Χ ουρανού: Η εβδομάδα των βαθμών

Στις 21:10

Στο 3ο Γενικό Λύκειο ήρθε η βδομάδα που κάθε μαθητής τρέμει. Η εβδομάδα των Βαθμών ήρθε κι είναι η ώρα της κρίσης για κάθε μαθητή και γονιό του σχολείου, στο midseason finale του Μάνα Χ Ουρανού.
Ο Παρασκευάς κι ο Ηλίας κλέβουν τα δελτία επίδοσης με τους βαθμούς όλων των μαθητών και τα πουλάνε κι η Αλεξία έχει την ευκαιρία να κάνει αυτό που πάντα ονειρευόταν: να στείλει τον αδερφό της σε άλλο σχολείο. Η Κατερίνα περνάει αξιολόγηση στη δουλειά, όχι μόνο απ' τον προϊστάμενό της αλλά και τη μάνα της, που έρχεται ξαφνική επίσκεψη στη δουλειά και δεν λέει να φύγει. Και ο Παρασκευάς πρέπει με κάθε τρόπο να εμποδίσει τη μαμά του απ' το να έρθει να πάρει τους βαθμούς, για να μη μάθει τις ψεύτικες ιστορίες που έχει πει στο σχολείο.
Όλα αυτά κι άλλα πολλά, στο φινάλε της σειράς για Χριστούγεννα, όπου μαθαίνουμε οριστικά αν ο Γρηγόρης θα επιστρέψει απ' τη Βραζιλία, δυο χαρακτήρες της σειράς φιλιούνται για πρώτη φορά και το μεγαλύτερο όνειρο του Παρασκευά γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.