Η ώρα είναι:

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Γλυκά σκηνικά δια χειρός Στέλιου Παρλιάρου

Στις σημερινές «Γλυκές αλχημείες»

Γλυκά σκηνικά «στήνει» ο Στέλιος Παρλιάρος στις «Γλυκές Αλχημείες», το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο Στέλιος Παρλιάρος, ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο γλυκό: στην πίτα με φύλλο σφολιάτας η έντονη γεύση του Αιγινίτικου φιστικιού και η διακριτική υπόγλυκη των cranberries, δένουν απόλυτα. Το ίδιο και τα χρώματα τους. Η σφολιάτα αγκαλιάζει τη γέμιση. Το γλυκό είναι ιδανικό για μεγάλες παρέες και απολαυστικό - αν περισσέψει - και για τις επόμενες ημέρες.

Τις μπάλες από κανταΐφι, παρουσιάζονται ζεστές, πάνω σε μια βελούδινη σως καρύδας. Όταν το χρυσαφένιο, τραγανό περίβλημα, υποστεί το πρώτο … ρήγμα η ρευστή γκανάς σοκολάτας θα πλημμυρίσει τον ουρανίσκο των καλεσμένων.

Η κρέμα σοκολάτας, ένα επίσης εντυπωσιακό γλυκό. Ψήνεται σε μπεν μαρί μέσα σε ποτήρια και σερβίρεται καλυμμένη με πολλά τραγανά φύλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.