«Ένα τραπέζι Ελλάδα» με τη Ντίνα Νικολάου
Η Chef Ντίνα Νικολάου σε εορταστικό κλίμα παίρνει brunch με τους φίλους της: Ελένη Ψυχούλη, Ιωάννα Σταμούλου, Γιάννη Αποστολάκη και Γεωργία Καπώλη. Συζητούν για τις παιδικές τους αναμνήσεις, αλλά και για τις ευεργετικές ιδιότητες του κρόκου Κοζάνης. Η Ντίνα επισκέπτεται τον chef Γκίκα Ξενάκη για να δοκιμάσει την γιορτινή του πρόταση: κρύα σαλάτα με καβούρι, παντζάρια και βρούβες. Βγαίνει στο κέντρο της Αθήνας για να προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα για το εορταστικό της μενού. Σεργιανίζει τους στολισμένους δρόμους της πόλης. Μας προτείνει ένα πλούσιο μενού: παστουρμαδοπιτάκια & τραγανή φέτα με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα, χοιρινό με εσπεριδοειδή, λαχανοσαλάτα με βινεγκρέτ σύκο και καρυδένιο μπακλαβά με γλάσο σοκολάτας. Μαζί με την παρέα της μας δίνουν τις καλύτερες ευχές τους για τις φετινές γιορτές!
Ένα τραπέζι Αθήνα… Ένα τραπέζι Ελλάδα... απόψε στις 20:00.
Η ώρα είναι:
Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ετικέτες
Διαβάστε στο mu-si-co
Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου