Η ώρα είναι:

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Ο Στέλιος Παρλιάρος ετοιμάζει γιορτινές συνταγές με τη βοήθεια της Κατερίνας Μισιχρόνη

Στις αποψινές "Γλυκές αλχημείες"

Γιορτινές συνταγές με τη βοήθεια της ηθοποιού Κατερίνας Μισιχρόνη ετοιμάζει ο Στέλιος Παρλιάρος στις «Γλυκές Αλχημείες», το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο Στέλιος Παρλιάρος πάντως ξεκινάει τις ετοιμασίες υποδοχής της νέας χρονιάς με επισημότητα, κέφι και πολλή καλή διάθεση.

Πρωταγωνίστριες δύο ενδιαφέρουσες συνταγές και guest star η Κατερίνα Μισιχρόνη! Αγαπημένη φίλη του Στέλιου, η όμορφη ηθοποιός που λατρεύει τη ζαχαροπλαστική βοήθησε στην εκτέλεση, αλλά πιο πολύ στο γιορτινό κλίμα. Έφτιαξαν έναν υπέροχο κορμό και τη Βασιλόπιτα του 2015.

Ο κορμός αποτελεί εορταστική παράδοση σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Ο συμβολισμός του αφορά στην παραγωγικότητα της νέας χρονιάς. Το γεμάτο άρωμα από καφέ παντεσπάνι αγκαλιάζει μια υπέροχη κρέμα με φουντούκια και μπισκότα. Είναι σίγουρο πως το ιδιαίτερο σε εμφάνιση γλυκό ταιριάζει απόλυτα στην πρώτη μέρα του χρόνου!

Βασιλόπιτα S.P. 2015: με πολλά αρώματα! Από κανέλα, γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο και σιρόπι σφενδάμου, που έρχεται από τον μακρινό Καναδά. Γεύση από δαμάσκηνα, σκόνη αμυγδάλου και βούτυρο. Ένταση από σοκολάτα και κονιάκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.