Η ώρα είναι:

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

«Ιστορίες από τη λίστα» στη Λίμνη Πλαστήρα

Απόψε στις 23:10

Ο επόμενος σταθμός του ταξιδιού του 'Ακη είναι τα Τρίκαλα και η Λίμνη Πλαστήρα.
Ο 'Ακης ξεκινά για τη Θεσσαλία και την πόλη των Τρικάλων. Στη διαδρομή το τροχόσπιτο παθαίνει κάποια βλάβη και ο 'Αρης, ένας νεαρός μηχανικός της περιοχής, προσφέρεται να τον βοηθήσει. Μεταφέρουν το τροχόσπιτο στο συνεργείο του 'Αρη και το επισκευάζουν. Οι δυο τους γνωρίζονται καλύτερα και ο 'Αρης εξομολογείται στον 'Ακη τα προβλήματα που έχει με την κοπέλα του, τη Μαίρη. Μετά από μια παρεξήγηση οι δύο τους έχουν ψυχρανθεί και ενώ ο 'Αρης κάνει ό,τι μπορεί για να την προσεγγίσει ξανά, η Μαίρη δεν ανταποκρίνεται.
Ο 'Ακης για να ευχαριστήσει τον 'Αρη για την επισκευή του τροχόσπιτου αλλά και τη φιλοξενία, προσφέρεται να τον βοηθήσει να τα ξαναβρεί με τη Μαίρη. Οργανώνει μία ρομαντική βραδιά, που περιλαμβάνει βαρκάδα και δείπνο στη Λίμνη Πλαστήρα και μαγειρεύει πεντανόστιμα πιάτα για τους δυο τους. Θα καταφέρει ο 'Ακης να ξαναφέρει κοντά τους δύο ερωτευμένους νέους;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.