Η ώρα είναι:

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

«Σαν το σκύλο με τη γάτα» με καλεσμένο τον Κωνσταντίνο Λάγκο

Σήμερα στις 14:45

Με τον Κωνσταντίνο Λάγκο παρέα ο Γιώργος Δάσκαλος μας ξεναγεί στον απίθανο κόσμο των κατοικίδιων στην εκπομπή «Σαν το σκύλο με τη γάτα» το Σάββατο 06 Δεκεμβρίου στις 14.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το τηλεοπτικό ταξίδι ξεκινά με την ιπποθεραπεία και ο Γιώργος Δάσκαλος παρουσιάζει πώς το άλογο αξιοποιείται ως θεραπευτικό μέσο που βελτιώνει θεαματικά τη ζωή των παιδιών με προβλήματα αναπηρίας.

Στη συνέχεια η εκπομπή ζητά τις συμβουλές του κτηνίατρου, ο οποίος αναλύει το θέμα του καρκίνου στα ζώα συντροφιάς.

Το θέμα της διατροφής το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό για την καλή ανάπτυξη των ζώων, δε θα μπορούσε να λείπει από την κουβέντα του Γιώργου Δάσκαλου και του καλεσμένου του, ενώ αμέσως μετά η εκπομπή παρουσιάζει το Δίκτυο Εθελοντών Κτηνιάτρων το οποίο πραγματοποιεί στειρώσεις στα αδέσποτα.

Ο εκπαιδευτής δίνει πολύτιμη καθοδήγηση για την καθημερινότητα με το κατοικίδιό μας και η συνάντησή αυτής της εβδομάδας κλείνει με μια γνωριμία των φυλών σε σκύλους και γάτες για να επιλέξουμε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία του καθενός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.