Η ώρα είναι:

Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014

Ένα μενού με πιάτα γεμάτα γεύση και αρώματα με υλικά εποχής

Στις σημερινές «Γεύσεις στη φύση»

Τα ζυμαρικά δεν λείπουν ούτε από αυτό το επεισόδιο, και αυτή τη φορά έχουμε ένα ευφάνταστο συνδυασμό υλικών στην σάλτσα: φιλετάκια γαλοπούλας, λαχανικά, κρέμα και κάστανα υπόσχονται ένα δυνατό ξεκίνημα. Η συνέχεια είναι ακόμη πιο νόστιμη και εντυπωσιακή με γίγαντες και λουκάνικα γιαουρτλού, ένα πιάτο που συνδυάζει παράδοση και πρωτοτυπία. Η κρεατόσουπα με γιαούρτι και σπανάκι που ακολουθεί αποδεικνύει πως κάθε πιάτο μπορεί να είναι νόστιμο, πρωτότυπο και θρεπτικό, και με τα μυστικά που μοιράζεται ο Βαγγέλης, μπορεί να μαγειρευτεί κυριολεκτικά χωρίς καμία δυσκολία.

Το γλυκό σήμερα έχει παιχνίδι. Ετοιμάζει σπιτικά ποπκορν και τα ενώνει με καραμέλα βουτύρου για να γαρνίρει με αυτά μία κλασσική γαλλική μους σοκολάτας. Επίσης μαθαίνει πως μπορεί να φτιάξει ένα εντυπωσιακό ρόφημα καφέ με σοκολάτα και καραμέλα.

Και αυτή την Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.

Στις 14:00 στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.