Η ώρα είναι:

Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται από απόψε

Σύμφωνα με την ΕΜΥ

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις βραδινές ώρες από τα νοτιοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες βαθμιαία τη Δευτέρα θα επεκταθούν στην ανατολική και νότια χώρα.

Ειδικότερα:

• Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις βραδινές ώρες σήμερα στη νότια Πελοπόννησο και κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στις Κυκλάδες και την Κρήτη (κυρίως στις δυτικές περιοχές).

• Αύριο, τα έντονα φαινόμενα, που πρόσκαιρα θα συνοδεύονται από ισχυρούς άνεμους, θα επηρεάσουν την ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και βαθμιαία τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

• Μεθαύριο Τρίτη, τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.