Στις σημερινές «Γεύσεις στη φύση»
Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει προτάσεις και ιδέες για να στρώσουμε το γιορτινό τραπέζι με τα πιο ξεχωριστά πιάτα, πιστός στη φιλοσοφία της εκπομπής: με πρωτότυπους συνδυασμούς στα υλικά και με ευκολία στο μαγείρεμα. Μαγειρική χωρίς μυστικά και φυσικά με το πιο νόστιμο αποτέλεσμα.
Το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι έχει μία απίθανη ποικιλία από finger food, μικρές λιχουδιές στις οποίες δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς. Τραγανές πίτες με πέστο λιαστής ντομάτας και αλλαντικά, μπρουσκέτες με ψητό χαλούμι και ταπενάντ σύκου, σπιτικός μαριναρισμένος σολομός με σάλτσα μουστάρδας, είναι τα αλμυρά πιάτα που φτιάχνουμε βήμα – βήμα. Έκπληξη τα καρύδια σε σιρόπι από μέλι και βαλσαμικό, το πιο ταιριαστό συνοδευτικό για κάθε είδος τυριού.
Όσο για τα γλυκά, σ’ αυτό το επεισόδιο έχουμε διπλή απόλαυση: Αφράτη και αρωματική βασιλόπιτα σερβιρισμένη πρωτότυπα με σαντιγί γιαουρτιού, και αχλάδια ποσέ σε σιρόπι καφέ, τυλιγμένα με σφολιάτα και σερβιρισμένα με κρέμα τζίντζερ, είναι οι δύο γλυκές προτάσεις του πρωτοχρονιάτικου επεισοδίου.
Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η ώρα είναι:
Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ετικέτες
Διαβάστε στο mu-si-co
Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου