Η ώρα είναι:

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Μαρίνα έχει παθιαστεί παίζοντας τάβλι online

Στις 21:00

Η Βάσω κι ο Χάρης φυλάνε τα ανιψάκια της Βάσως για ένα Σαββατοκύριακο και την επόμενη μέρα είναι άρρωστοι και μπαινοβγαίνουν στην τουαλέτα. Η Βάσω νομίζει πως κάτι έφαγαν και τους πείραξε, ο Χάρης νομίζει πως ο οργανισμός τους αντιδράει στην ιδέα των παιδιών. Αλλά η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.

Η Μαρίνα έχει παθιαστεί παίζοντας τάβλι online, μα ο Ηλίας επιμένει πως στο αληθινό τάβλι είναι άσχετη. Η Μαρίνα τον προκαλεί να παίξουν και τον κερδίζει. Ο Ηλίας δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα. Προσπαθεί απεγνωσμένα να πάρει το αίμα του πίσω, αλλά με την Μαρίνα αντίπαλο δεν είναι τόσο εύκολο…

Η Βούλα "πέφτει θύμα" μιας διαφήμισης για εύκολο αδυνάτισμα με κάποιο σκεύασμα που τελικά αποδεικνύεται επικίνδυνο. Ο Μηνάς, που ήταν αντίθετος από την πρώτη στιγμή, δικαιώνεται πανηγυρικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.