Η ώρα είναι:

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Όσα θα συμβούν στην εκπομπή «Eεεεε»

Απόψε τα μεσάνυχτα

Ο Χρήστος Ανθόπουλος περνά με το γνώριμο ατσαλάκωτο στυλ του στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Κάνει ιστιοπλοΐα με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, παίζει τένις με την Κωνσταντίνα Κλαψινού και μαθαίνει τεχνικές τζούντο από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Ηλία Ηλιάδη, όπως πόσες στροφές μπορεί να φέρει το ανθρώπινο σώμα στον αέρα προτού προσγειωθεί κακήν κακώς στο έδαφος.

Μπορεί ένας παγκόσμιος πρωταθλητής στο τζούντο να γλιτώσει την παντόφλα από τη γυναίκα του; Ακούγεται ο άνηθος; 'Εχει κάνει γυμνή φωτογράφηση ο Δημήτρης Σκαρμούτσος; Πόση ώρα μπορεί κάποιος να κρατήσει την αναπνοή του σε γλωσσόφιλο κάτω απ' το νερό; Και επιτέλους ποια νομίζει ότι είναι η Μυρτώ Βαρνέζη;

Τα πιο καυτά ερωτήματα της επικαιρότητας, τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά της μαγειρικής και του τζούντο αλλά και όλες οι σημαντικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της «Δικαίωσης» σε μια εκπομπή-σταθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.