Η ώρα είναι:

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Κυριακάτικο τραπέζι με τα πιο νόστιμα και δημιουργικά μαγειρέματα

Σήμερα στις «Γεύσεις στη φύση»

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει πως φτιάχνεται βήμα-βήμα το πιο νόστιμο γιουβέτσι θαλασσινών.

Τα αυθεντικά ανατολίτικα κεμπάπ στη συνέχεια κλέβουν τις εντυπώσεις με τη δυνατή τους γεύση και πλημμυρίζουν τις κουζίνες με αρώματα μπαχαρικών.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, οι συνοδευτικές σάλτσες για τα κεμπάπ και οι ροδέλες τηγανητών κρεμμυδιών σε χυλό μπύρας που ακολουθούν θα ενθουσιάσουν. Το ίδιο δυνατή είναι και η συνέχεια με παραδοσιακή στριφτή κοτόπιτα.

Αυτή την Κυριακή, η ώρα του γλυκού κρύβει πολλή νοστιμιά. Φτιάχνει την απόλυτη αφράτη σοκολατένια καρυδόπιτα με χουρμάδες, και τη σερβίρει με σοκολατένια σαντιγί, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όλους τους λάτρεις των γλυκών γεύσεων.

Και αυτή την Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.

Σήμερα στις 14:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.