Η ώρα είναι:

Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Μάνα Χ ουρανού: Με οικογένεια; 'Η χωρίς;

Αν μπορούσες να επιλέξεις; Πώς είναι καλύτερα τελικά;

Ο Παρασκευάς ζει ένα όνειρο ζωής. Μένει χωρίς οικογένεια.

Κι η Κατερίνα το ίδιο. Παρατάει σπίτι, παιδιά και οικογένεια, και βγαίνει στον δρόμο εντελώς ελεύθερη, σ' έναν κόσμο χωρίς υποχρεώσεις. Το μόνο πρόβλημα; Δεν ξέρει πού να πάει.

Η Ολίβια απ' την άλλη, με την Αλεξία να την αποφεύγει, πέφτει σε κατάθλιψη και αποφασίζει, προς τρόμο της Ειρήνης, να περάσει ένα ολόκληρο απόγευμα με τη μαμά της. Μόνοι στο σπίτι όμως, μένουν κι ο Παρασκευάς με την Αλεξία, με πατέρα εξαφανισμένο στη Βραζιλία, μάνα εξαφανισμένη στην Αθήνα, και το χειρότερο απ' όλα, υπεύθυνη την 'Εμυ.

Θα αναλάβουν μόνοι τους τη διοίκηση του σπιτιού χωρίς να καταστρέψουν το σπίτι; 'Η πρέπει να ζητήσουν τη βοήθεια του ΔΝΤ, δηλαδή της γιαγιάς τους, που όμως αν μάθει ότι η Κατερίνα έφυγε, θα έρθει στο σπίτι και θα επιβάλει μέτρα; Θα βρει ο Παρασκευάς τρόπο να πάει καλά στο διαγώνισμα Ιστορίας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ; Θα καταφέρει ο γοητευτικός Πάνος SR να δώσει στην Κατερίνα μια γεύση απ' τη ζωή που δεν έζησε; Και ποια είναι η περίεργη υπερδύναμη του Λάμπη;
Οι απαντήσεις στο 12ο επεισόδιο του Μάνα Χ Ουρανού.

Στις 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.