Η ώρα είναι:

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Η Κατερίνα Τσάβαλου στο σημερινό «Σαν το σκύλο με τη γάτα»

Στις 14:45

Με την Κατερίνα Τσάβαλου παρέα ο Γιώργος Δάσκαλος μας ξεναγεί στον απίθανο κόσμο των κατοικίδιων στην εκπομπή «Σαν το σκύλο με τη γάτα» το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 14.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αποχαιρετούν τον Νοέμβριο με πρώτο θέμα για τη λογοτεχνία και τα αγαπημένα κατοικίδια, όπως το παρουσιάζει η συγγραφέας Σοφία Ζαραμπούκα. Έπειτα, αντιμετωπίζουν με τη βοήθεια του κτηνιάτρου, ένα πρόβλημα που μπορεί να απειλήσει σοβαρά τα ζωάκια της καρδιάς μας, τη λεϊσμανίαση.

Με τη νομικό σύμβουλο, δείχνουν τι μπορεί να κάνει κάποιος που δεν θέλει πια το κατοικίδιό του ώστε αυτό να μην καταλήξει αδέσποτο. Στη συνέχεια ασχολούνται με τη διατροφή των ζώων αλλά και με τον καλλωπισμό τους. Ο εκπαιδευτής εξηγεί πώς η σωστή εκπαίδευση του κατοικίδιου διευκολύνει τη μεταξύ μας σχέση, και μαθαίνουμε με ποιόν τρόπο μπορούμε να γίνουμε ιδιοκτήτες πτηνών και να μεταφέρουμε ένα κομμάτι της φύσης στο σπίτι μας με ελάχιστα έξοδα και στοιχειώδη φροντίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.