Η ώρα είναι:

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι το βράδυ στα Τέμπη

Στο πλαίσιο του προγράμματος τακτικής συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας

Κλειστά θα παραμείνουν τα Τέμπη μέχρι την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ.

Η μετακίνηση των οχημάτων, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, θα γίνεται κατά τις παραπάνω ώρες από εναλλακτικές διαδρομές, ενώ μετά τις 8 το βράδυ, η κυκλοφορία στην κοιλάδα θα επιτρέπεται.

Τα φορτηγά αυτοκίνητα θα κινούνται μέσω της Εγνατίας οδού, τα επιβατικά μέσω της Ελασσόνας (Αγ. Δημητρίου), καθώς και στο παραλιακό οδικό δίκτυο (Αγιόκαμπος) εκτελούνται εργασίες. Από τα μέτρα εξαιρούνται οι κάτοικοι της περιοχής, όπως και οι μεταφορές.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στη Κοιλάδα των Τεμπών, οι τιμές διοδίων του Σταθμού Διοδίων Μοσχοχωρίου (μόνο για την πληρωμή με μετρητά) θα διαμορφωθούν ως εξής: κατηγορία 1, 2,40 ευρώ, κατηγορία 2, 3,50 ευρώ, κατηγορία 3, 8,70 ευρώ, κατηγορία 4, 12,20 ευρώ. Οι τιμές διοδίων για τις συναλλαγές με πομποδέκτη, καθώς και οι τιμές διοδίων σε όλους τους υπόλοιπους Σταθμούς που διαχειρίζεται η "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου" θα παραμείνουν ίδιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.