Η ώρα είναι:

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Πλούσιο το μενού στις «Γεύσεις στη φύση»

Στις 14:00

Λουκανικόπιτες και αλμυρό cheesecake σερβίρει ο Βαγγέλης Δρίσκας στις «Γεύσεις στη Φύση», την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στις 14:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει πως φτιάχνονται βήμα –βήμα οι διαφορετικές λουκανικόπιτες με καραμελωμένα κρεμμύδια, δαμάσκηνα και μεθυστικά αρώματα μπαχαρικών.

Στη συνέχεια φτιάχνει ένα αλμυρό cheesecake με πατάτες, τυριά και σαλάμι.

Οι νόστιμες δημιουργίες συνεχίζονται με έναν απίθανο γευστικό συνδυασμό: Κοτόπουλο μαγειρεμένο με πορτοκάλι, μουστάρδα και τζίντζερ, σερβιρισμένο με την πιο δροσερή και αρωματική σαλάτα με φακές και ξυνόμηλα.

Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με αρώματα και γεύση πορτοκαλιού: αφράτη πορτοκαλόπιτα σαν πουτίγκα, με σιρόπι και κρέμα πορτοκαλιού, γοητεύει τον ουρανίσκο με τα πιο δυνατά φθινοπωρινά αρώματα.

Και αυτή την Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.