Η ώρα είναι:

Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Το συγκινητικό μήνυμα της Βέφας Αλεξιάδου για τη κόρη της Αλεξία

«Είμαι υπερήφανη που είμαι μητέρα της»

Η Βέφα Αλεξιάδου με νωπά τα σημάδια του ξαφνικού χαμού της κόρης της Αλεξίας Αλεξιάδου, με αφορμή την έκδοση του τελευταίου περιοδικού που επιμελήθηκε η αδικοχαμένη Αλεξία της, έγραψε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

«Φίλες και φίλοι μου σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους και όλες, που κρατάτε στις καρδιές σας ζωντανή τη μνήμη της αγαπημένης μου κορούλας Αλεξίας, και σκιαγραφείτε με τις αναμνήσεις σας κομμάτια από το υπέροχο έργο της. Επί 10 ολόκληρα χρόνια, με το μοναδικό για την Ελλάδα σε ποιότητα και περιεχόμενο περιοδικό της, έδωσε μαθήματα ζωής της οικογένειας. Δίδαξε την τέχνη του να είσαι μητέρα, οικοδέσποινα και επαγγελματίας σωστής συμπεριφοράς μεταξύ των μελών της οικογένειας συνάμα! Έδωσε μαθήματα σωστής και υγιεινής διατροφής, και. Με ειδικές σελίδες έδειξε τον τρόπο του διδάσκειν την τέχνη της κουζίνας στα παιδιά. Με ειδικά αφιερώματα πρόβαλε τις διάφορες περιοχές της Ελλάδας παρουσιάζοντας την ιδιαίτερη κουζίνα και τα έθιμά τους. Οι γιορτές του Πάσχα και των Χριστουγέννων έπαιρναν ιδιαίτερο χρώμα και γεύση μέσα από τις σελίδες των ειδικά επιμελημένων τευχών της. Επιμελημένο ως την τελευταία λεπτομέρεια από τα χεράκια της θα κυκλοφορήσει σε λίγο το τελευταίο Χριστουγεννιάτικο τεύχος "REALFOOD" αφιερωμένο στη μνήμη της. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ν' ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ. Είμαι υπερήφανη που είμαι μητέρα της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.