Η ώρα είναι:

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Το μενού της εκπομπής «Γεύσεις στη φύση»

Κυριακή στις 14:00

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δημιουργεί πιάτα με πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών, γεμάτα γεύση και αρώματα, στις «Γεύσεις στη Φύση», την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το μενού αυτής της εβδομάδας ξεκινάει με ζυμαρικά: αγαπημένες πένες με πλούσια σάλτσα από ψαρονέφρι, κολοκύθα και μανιτάρια. Ακολουθεί ένα λαχταριστό αρωματικό ψητό χοιρινό που σερβίρεται με το πιο εύκολο και νόστιμο σπιτικό λάχανο τουρσί. Μάθημα μαγειρικής και αυτή την εβδομάδα: Τρίχρωμες κρέπες σουφλέ. Βήμα-βήμα η διαδικασία για τις τέλειες κρέπες, τα μυστικά για να τους δώσουμε διαφορετικά χρώματα και γεύσεις και το μυστικό της επιτυχίας για το πιο νόστιμο σουφλέ με κρέπες γεμιστές με σπανάκι, τυριά και μπεσαμέλ.

Στη συνέχεια, τα αλμυρά μάφινς με μπέικον και τυριά είναι η λιχουδιά που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Όσο για το γλυκό; Και αυτή την Κυριακή, μαγικά νόστιμο και εύκολο:

Τσηζκέικ με γεύση καπουτσίνο. Πλούσια κρέμα τυριού αρωματισμένη με καφέ, σαντιγί και καραμελωμένα φουντούκια, είναι ο συνδυασμός που θα κλέψει καρδιές.

Και αυτή την Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.