Η ώρα είναι:

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Ο Στέλιος Παρλιάρος δίνει τρεις συνταγές που θα συνοδεύσουν το τσάι

Στις αποψινές «Γλυκές αλχημείες»

Τρεις συνταγές που θα συνοδεύσουν το τσάι προτείνει ο Στέλιος Παρλιάρος στις «Γλυκές Αλχημείες», το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Μηλόπιτα με βάση από ζύμη μπρυζέ και πλούσια γέμιση που περιλαμβάνει μήλο με καρύδια, γλυκαίνει με σταφίδες και εμπλουτίζεται με άρωμα κανέλας. Το σπιτικό παγωτό καϊμάκι, δένει και απογειώνει το γευστικό αποτέλεσμα.

Μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας, αγαπημένα των παιδιών και εκείνων που θέλουν να τσιμπολογούν σαν παιδιά. Βούτυρο, ελαιόλαδο και σοκολάτα συνεργάζονται για να μοσχομυρίσει το σπίτι.

Και μίνι κέικ σοκολάτας που οφείλουν την υγρή υφή τους στο τριμμένο αμύγδαλο. Η μυρωδιά από ρούμι και η ντελικάτη εμφάνισή τους τα αναδεικνύουν σε ιδανικό συνοδευτικό του αφεψήματος.

Ώρα για τσάι, λοιπόν, το Σάββατο στις 19.00, στις «Γλυκές Αλχημείες», στον ΣΚΑΪ, με τον Στέλιο Παρλιάρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.