Η ώρα είναι:

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Τρεις συνταγές για γλυκά με αρώματα, από το Στέλιο Παρλιάρο

Στις αποψινές «Γλυκές αλχημείες»

Τρεις συνταγές για γλυκά με αρώματα, που καλύπτουν εντελώς διαφορετικές γευστικές αναζητήσεις, δείχνει ο Στέλιος Παρλιάρος στις Γλυκές Αλχημείες, το Σάββατο 01 Νοεμβρίου στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο Στέλιος ξεκινά με μια κρέμα με ούζο και κόκκινα φρούτα, όπου το παραδοσιακό ούζο δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο στίβο της ζαχαροπλαστικής. Καταδύεται μέσα σε μια ήδη γευστική κρέμα, που θα σταθεί στο τραπέζι εντυπωσιακή και στεφανωμένη με φρούτα του δάσους.

Οι τρούφες σοκολάτας, στην πιο σαγηνευτική τους μορφή, με ρούμι. Το παντεσπάνι γίνεται ένα σώμα με μια πλούσια κρέμα γκανάς, γεμάτη γεύσεις και αρώματα από μαύρο ρούμι, σοκολάτα και κακάο. Μαζί, θα τυλιχτούν στο αμύγδαλο. Ποιος θα αντισταθεί;

Και η διάσημη πλέον και πολυαγαπημένη μους του Στέλιου με bitter σοκολάτα και ουίσκι, άξια διεκδικεί μια θέση στις σοφιστικέ απολαύσεις. Τη βελούδινη υφή της την οφείλει στην παχύρρευστη κρέμα γάλακτος, τη δύναμή της στη σοκολάτα με 70% κακάο και τη φινετσάτη γοητεία της στο ουίσκι.

Μεθυστικές απολαύσεις με ένταση στη γεύση, που θα μας ζεστάνουν. Το Σάββατο στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.