Η ώρα είναι:

Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

Ο «κόσμος ανάποδα» με καλεσμένο το Σωτήρη Καλυβάτση

Σάββατο στις 16:00

Με τη συντροφιά του Σωτήρη Καλυβάτση η Σοφία Τσίπα γυρίζει το «Κόσμο Ανάποδα» το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 16:00 στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης υποβάλλεται στις δοκιμασίες της Σοφίας και με το αφοπλιστικό του χιούμορ βάζει φωτιά στη συμβατικότητα.

Ο Σωτήρης σχολιάζει την εικόνα της τηλεόρασης σήμερα, το χρήμα και τη δόξα που κάνει τους ανθρώπους να αποξενώνονται αλλά μιλάει και για το τέλος των Αμάν.

Αποκαλύπτει το πιο σκληρό μάθημα που του έχει διδάξει η τηλεόραση, αν μπορούν να δημιουργηθούν φιλίες μέσα σ’ αυτήν αλλά και το αν θα έκανε σήμερα πρωινή εκπομπή.

Μιλά για τις ανθρώπινες σχέσεις, το θάνατο των αγαπημένων του προσώπων, τη θάλασσα που του φτιάχνει τη διάθεση αλλά και την απειλή που δέχθηκε από τουρκική φρεγάτα πλέοντας με το σκάφος του κοντά στα Ίμια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.