Η ώρα είναι:

Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

Ο Πέτρος Λαγούτης «Σαν το σκύλο με τη γάτα»

Σάββατο στις 14:45

Με τον Πέτρο Λαγούτη παρέα ο Γιώργος Δάσκαλος μας ξεναγεί στον απίθανο κόσμο των κατοικίδιων στην εκπομπή «Σαν το σκύλο με τη γάτα» το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 14.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Δάσκαλος με καλεσμένο τον Πέτρο Λαγούτη φέρνει τους τηλεθεατές σε γνωριμία με τα ζώα συντροφιάς, τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά τους. Αυτή την εβδομάδα η εκπομπή παρουσιάζει το agility, ένα άθλημα ευκινησίας και ταχύτητας για σκύλους με την καθοδήγηση του ιδιοκτήτη τους.

Μετά την άσκηση για το σώμα και το πνεύμα του τετράποδου, ο κτηνίατρος μας μιλά για τα εξωτικά ζώα που πλέον είναι κοινό είδος κατοικίδιου.

Ακόμη ο Γιώργος Δάσκαλος με τον φιλοξενούμενό του μας ξεναγούν στον κόσμο των «παράξενων» κατοικιδίων και παρουσιάζουν φίδια, σαύρες, αμφίβια, αρθρόποδα, έντομα, κροκόδειλους, χελωνοειδή κ.ά.

Ο εκπαιδευτής παραμένει στην εκπομπή και παρουσιάζει σημαντικές πληροφορίες για τα ζωάκια της καρδιάς μας, ενώ βλέπουμε τι πρέπει να προσέξουμε προκειμένου να εξασφαλίσουμε στα κατοικίδιά τον καλύτερο εξοπλισμό για τον ύπνο τους, επιλέγοντας τα κατάλληλα σπιτάκια και κρεβατάκια της αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.