Η ώρα είναι:

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων εντοπίστηκε και κατασχέθηκε

Στη θαλάσσια περιοχή Πάχης Μεγάρων

Σύμφωνα με την ελληνική ακτοφυλακή η ποσότητα λαθραίων τσιγάρων που κατασχέθηκε σήμερα το πρωί είναι η δεύτερη σε μέγεθος που έχει εντοπιστεί από το Λιμενικό Σώμα.

Το οχηματαγωγό πλοίο, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Πάχης Μεγάρων να μεταφέρει εννέα φορτηγά οχήματα φορτωμένα με ποσότητες λαθραίων τσιγάρων, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι ξεπερνούν τα 90.000.000 τεμάχια.

Από την επιχείρηση του Λιμενικού που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Αγία Τριάδα, κατασχέθηκε επίσης ένα φορτηγό αυτοκίνητο, ενώ συνελήφθησαν επτά Ουκρανοί μέλη του πληρώματος.

Σύμφωνα με αξιωματικούς του Λιμενικού σώματος, η εγκληματική ομάδα που εκμεταλλευόταν το πλοίο προέβαινε σε συνεχείς μετονομασίες του, γεγονός που καθιστούσε ιδιαίτερα δυσχερή τον εντοπισμό του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις, αναφέρουν ότι το ύψος των διαφυγόντων δασμών, ανέρχεται σε περίπου 30.000.000 ευρώ, ενώ η ακριβής καταμέτρηση των λαθραίων τσιγάρων θα διενεργηθεί από τις αρμόδιες Τελωνειακές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.