Η ώρα είναι:

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Το γαστρονομικό οδοιπορικό στην Μπανγκόκ συνεχίζεται

Στις «1000 μίλια γεύσεις»

Σε μία πόλη με το πιο συναρπαστικό φαγητό του πλανήτη, ο Βαγγέλης συναντά τους ανθρώπους που αλλάζουν τη γαστρονομική σκηνή της τα τελευταία 3-4 χρόνια. Μπαίνει στις κουζίνες τους, δοκιμάζει τις δημιουργίες τους και μοιράζεται όλα τα μυστικά της ταϋλανδέζικης κουζίνας.

Η Nooror Steepe, chef και ιδιοκτήτρια εστιατορίου υποδέχεται το Βαγγέλη στην σχολή μαγειρικής της. Παρουσιάζει τα πιο σημαντικά πιάτα της παραδοσιακής ταϊλανδέζικης κουζίνας και μαγειρεύουν παρέα.

Ο σεφ Gaggan ανοίγει τη κουζίνα του που έχει διακριθεί ως το καλύτερο ινδικό εστιατόριο της Ασίας και ένα από τα 10 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου και μαζί με τον Βαγγέλη προκαλούν τις αισθήσεις μας με μοναδικές δημιουργίες μοριακής γαστρονομίας.

Το street food δεν λείπει ούτε από αυτό το επεισόδιο. Η Jay Fai, μαγείρισσα θρύλος της Μπανγκόκ, μαγειρεύει με τον δικό της τρόπο εδώ και 40 χρόνια σε γουόκ χρησιμοποιώντας μόνο τα κάρβουνα.

Ο Βαγγέλης ανακαλύπτει το πιο παλιό παγωτατζίδικο της πόλης όπου σερβίρουν με μοναδικό τρόπο τα χειροποίητα παγωτά τους. Και όπως σε κάθε επεισόδιο, μαγειρεύει στο εργαστήριο του, πιάτα που τον ενθουσίασαν και θέλει να τα μοιραστεί μαζί μας.

Ανθρώπινες ιστορίες φαγητού και εικόνες που μαγεύουν, μπλέκονται σε ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο.

«1000 μίλια γεύσεις» με το Βαγγέλη Δρίσκα, Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.