Η ώρα είναι:

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ο πατήρ Αριστομένης Πουλάκης ετοιμάζει «Γλυκές αλχημείες»

Στις 19:00

Ο ιερωμένος και δεινός ζαχαροπλάστης, ο πατήρ Αριστομένης Πουλάκης, με το καλό του φίλο Στέλιο Παρλιάρο ετοιμάζουν «Γλυκές Αλχημείες», το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο καλεσμένος του Στέλιου Παρλιάρου ταξίδεψε από τα Χανιά της Κρήτης για να φτιάξει ένα γλυκό, που είναι πάνω απ΄ όλα πράξη φροντίδας και αγάπης. Με κέφι, κουβέντα και ζεστή καρδιά οι δύο φίλοι έφτιαξαν τι άλλο; Ζεστά γλυκά!

Ζεστή τάρτα με μπανάνες και σοκολάτα, είναι το ιδανικό γλυκό για το κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι. Λαχταριστό με μπανάνα, αμυγδαλόσκονη, βούτυρο και κακάο. Η κανέλα και το ρούμι της χαρίζουν και υπέροχη μυρωδιά. Η ζεστή σως σοκολάτας συμπληρώνει τη γεύση και την εμφάνισή της.

Σουφλέ σοκολάτας, έχει δυνατή γεύση αλλά αφήνει υπέροχη αίσθηση απόλαυσης. Το γεγονός ότι ο Στέλιος το σερβίρει σε ατομική φόρμα, δεν σημαίνει πως πιστεύει ότι θα φάμε μόνο από ένα!

Ένα... πρωτοεμφανιζόμενο γλυκό, ζεστές φωλιές γεμιστές με ζύμη αμυγδάλου, ήρθε για να μείνει στις συνήθειες μας. Τρώγεται εύκολα, κάθε στιγμή της ημέρας. Αντικαθιστώντας το ρούμι στη γέμιση με χυμό πορτοκάλι, δημιουργούμε το ιδανικό κολατσιό των παιδιών για το σχολικό διάλειμμα.

«Γλυκές Αλχημείες» λοιπόν, για να δημιουργήσουμε αξέχαστες μνήμες σε όσους αγαπάμε, για πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.