Η ώρα είναι:

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Οι αποψινές ιστορίες συγκίνησης του «Πάμε πακέτο»

Στις 21:45

Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, στις 21:45, η Βίκυ Χατζηβασιλείου φιλοξενεί δύο ιστορίες υιοθεσίας που θα μπορούσαν να αποτελούν σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Το άνοιγμα του πρώτου πακέτου θα αποκαλύψει την ιστορία του Ολλανδού Γιοστ που 42 χρόνια μετά τη γέννησή του, έρχεται να αναζητήσει τις ρίζες του στη χώρα που γεννήθηκε. Από μικρός μοιραζόταν το όνειρο της ανεύρεσης της βιολογικής του μητέρας, με έναν πολύ δικό του άνθρωπο, που στέκεται διακριτικά στο πλάι του στην εκπομπή. Ποια είναι η εξέλιξη της έρευνας που θα ξεπεράσει κάθε πιθανό σενάριο; Τι είχε φανταστεί ο αποστολέας για τους λόγους της υιοθεσίας; Πώς θα αντιδράσει όταν μάθει ότι η μητέρα του αναγκάστηκε να παντρευτεί, 40 ημέρες μετά τη γέννησή του, έναν κωφάλαλο άνδρα, για να «ξεπλύνει» την ντροπή της οικογένειας; Γιατί αυτή η απόφασή της την στιγμάτισε για μια ζωή στην κλειστή κοινωνία όπου ζούσε; Είναι έτοιμη να δεχτεί τον γιο της;

H αποστολέας του δεύτερου πακέτου, η Ιρίνε, έρχεται από την Γερμανία με την ελπίδα να συναντήσει για πρώτη φορά τον βιολογικό πατέρα της. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον κόσμο, η ζωή της ήταν πολυτάραχη. Δόθηκε σε αναδοχή και στη συνέχεια σε υιοθεσία σε ένα ζευγάρι που είχε υιοθετήσει κι άλλα παιδιά. Ουσιαστική αγάπη δεν ένιωσε ποτέ στη ζωή της κι αυτό την ώθησε στα 16 της να αναζητήσει και να βρει την βιολογική της μητέρα. Η ίδια περίοδος, όμως, συνέπεσε με τη σεξουαλική κακοποίησή της από τον ανάδοχο πατέρα της. Αυτή την αποτρόπαια πράξη την κράτησαν μυστική τόσο η ανάδοχη όσο και η βιολογική της μητέρα. Αυτό την έκανε να νιώσει περισσότερο μόνη από ποτέ., Για ένα περίεργο λόγο, τόσα χρόνια πίστευε ότι θα βρει την αγάπη που λείπει από τη ζωή της όταν αγκαλιάσει τον βιολογικό πατέρα της. Γι’ αυτό έχει ξεκινήσει ένα κύκλο ερευνών που κρατάει χρόνια, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Πώς θα νιώσει η αποστολέας όταν μάθει την πραγματική ιστορία αγάπης των γονιών της; Γιατί ο παραλήπτης θα λυγίσει όταν αναφερθεί σε αυτά τα χρόνια και τα γεγονότα που συνέβησαν; Ποιο μερίδιο ευθύνης αναλαμβάνει όταν μάθει για τα δραματικά παιδικά χρόνια της κόρης του; Μια ιστορία που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.