Η ώρα είναι:

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Ο Βαγγέλης Δρίσκας συνεχίζει τη ξενάγηση στο νησί των Θεών

Στις «1000 μίλια γεύσεις»

Στο Μπαλί, στο νησί των Θεών, όπως το αποκαλούν στην Ινδονησία συνεχίζει την ξενάγηση ο Βαγγέλης Δρίσκας με την εκπομπή «1000 μίλια γεύσεις» το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Βαγγέλης δοκιμάζει τοπικές γεύσεις, συναντά σεφ και ανθρώπους της γαστρονομίας, μπαίνει σε κουζίνες για να μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά της τοπικής κουζίνας.

Παρέα με τους ντόπιους, μοιράζεται εικόνες της καθημερινής ζωής σε ένα παραδοσιακό μπαλινέζικο χωριό και σε μία φυτεία με καφέ, μπαχαρικά και εξωτικά φρούτα. Δοκιμάζει μοναδικές γεύσεις του δρόμου στις νυχτερινές αγορές και τα πιο αναπάντεχα πιάτα και ποτά στα τοπικά εστιατόρια.

Συναντά τον σεφ Dwayne Cheer που παρουσιάζει τις πιο χαρακτηριστικές γεύσεις της μπαλινέζικης κουζίνας. Μαγειρεύει σε ένα μαγικό σκηνικό με θέα τον Ινδικό ωκεανό και τον ναό Tanah Lot που είναι από τα σπουδαιότερα και πιο όμορφα αξιοθέατα του νησιού.

«1000 Μίλια Γεύσεις»: Ταξιδέψτε στα πιο συναρπαστικά μέρη του πλανήτη και δοκιμάστε μοναδικές γεύσεις παρέα με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σάββατο βράδυ στις 20.00 στον ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.