Η ώρα είναι:

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

«Σαν τον σκύλο με την γάτα» παρέα με το Νίκο Μουτσινά

Στις 14.45

Στον απίθανο κόσμο των κατοικίδιων παρέα με το Νίκο Μουτσινά μας ξεναγεί ο Γιώργος Δάσκαλος στην εκπομπή «Σαν το σκύλο με τη γάτα.

Ο Γιώργος Δάσκαλος και ο Νίκος Μουτσινάς συζητούν για τα κατοικίδια και για τη σωστή φροντίδα τους. Η εκπομπή αποχαιρετά τον Οκτώβριο, ξεκινώντας με το θέμα του microchip και του τι πρέπει να προσέχει κανείς κάθε φορά που βγαίνει από το σπίτι, έτσι ώστε να έχει ευχάριστους και ασφαλείς περιπάτους μαζί με το κατοικίδιό του.

Μετά, η εκπομπή ασχολείται με τα επείγοντα περιστατικά και τις καταστάσεις όπου τα ζωάκια έχουν ανάγκη άμεσης ιατρικής παρέμβασης. Ο Γιώργος Δάσκαλος και οι συνεργάτες του, αναλύουν τι προβλέπει ο νόμος για τις περιπτώσεις κακοποίησης ή παραμέλησης ζώου συντροφιάς και πώς μπορεί κανείς να δράσει αν κάποιο τέτοιο περιστατικό πέσει στην αντίληψή του.

Τέλος, ο ειδικός της εκπαίδευσης σκύλων δίνει χρήσιμα tips και αυτή την εβδομάδα, ενώ γίνεται ειδική ανάλυση για την τροφή των κατοικίδιων, τις επιλογές που υπάρχουν και του τι πρέπει να προσέχει κανείς όταν πρόκειται για το γεύμα των μικρών μας φίλων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.