Η ώρα είναι:

Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Μου αρέσει πάρα πολύ να γυρίζω σελίδες στη ζωή μου»

Τηλεοπτική συνέντευξη

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής «Ο κόσμος ανάποδα» μίλησε για τη τηλεόραση και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο εν λόγω επάγγελμα.

«Από ένα σημείο και μετά ξεκαθαρίστηκε στον εγκέφαλό μου ότι είναι δουλειά. Μου αρέσει πάρα πολύ να γυρίζω σελίδες στη ζωή μου. Όπου υπάρχει χρήμα, δόξα και όλα τα υπόλοιπα πρόσκαιρα που σου προσφέρει η τηλεόραση οι άνθρωποι ξεχνιούνται πολύ εύκολα. Το πήρα το μάθημα αρκετά νωρίς από τη συμπεριφορά των ανθρώπων όταν πέθανε ο Αντώνης Παραράς. Σταμάτησαν να μας πληρώνουν, σταμάτησαν την εκπομπή και ήρθαν στην κηδεία οι κάμερες. Δεν μας απαντούσαν στα τηλέφωνα. Πάψαμε να υπάρχουμε. Σταμάτησαν οι δημοσιογράφοι αφού δεν υπήρχε εκπομπή, έπαψαν να ασχολούνται μαζί μας και μετά τους ξαναείδαμε στην κηδεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.