Η ώρα είναι:

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Εξιχνιάστηκε η απαγωγή της 27χρονης γυναίκας

Συνελήφθη ο «εγκέφαλος» της απαγωγής

Εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής η υπόθεση της αρπαγής της 27χρονης στις 31 Οκτωβρίου που είχε αφεθεί ελεύθερη από τους δράστες στην περιοχή της Κυψέλης μετά από την καταβολή 82.000 ευρώ ως λύτρα από τους συγγενείς της στις 9 Νοεμβρίου.

Συνελήφθη ο «εγκέφαλος» της απαγωγής, ένας 48χρονος, και ένας 53χρονος, ενώ αναζητείται ο συνεργός τους, υπήκοος Αλβανίας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της αρπαγής, ληστείας, εκβίασης και απλών σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία και κατά συρροή, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι δράστες ομολόγησαν και περιέγραψαν με λεπτομέρειες τη χρονική αλληλουχία των πράξεων τους και αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Στο σπίτι του 48χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 80.000 ευρώ, ποσό που αποτελεί μέρος των καταβληθέντων λύτρων, ενώ στο σπίτι του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, έντεκα φυσίγγια αβολίδοτα, κρότου, μία μεταλλική αμπούλα, μία πλαστική συσκευασία εντός της οποίας υπήρχαν μεταλλικά σφαιρίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.