Η ώρα είναι:

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

«1000 μίλια γεύσεις» στη μαγευτική Μπανγκόκ

Με το Βαγγέλη Δρίσκα

Στη μαγευτική Μπανγκόκ ταξιδεύει ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «1000 μίλια γεύσεις», το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σε μία πόλη με μία συναρπαστική γαστρονομική σκηνή που εξελίσσεται μέρα με τη μέρα, ο Βαγγέλης δοκιμάζει τοπικές γεύσεις, συναντά σεφ και ανθρώπους της γαστρονομίας, μπαίνει σε κουζίνες για να μοιραστεί μαζί με τους τηλεθεατές τα μυστικά της ταϋλανδέζικης κουζίνας.

Το ταξίδι ξεκινά με μία βόλτα γύρω από το μεγάλο και εντυπωσιακό παλάτι. Στη συνέχεια ο Βαγγέλης ανεβαίνει στη κορυφή ενός ξενοδοχείου, με την καλύτερη θέα από ψηλά σε όλη την Μπανγκόκ. Στο εστιατόριο όπου γυρίστηκε η ταινία Hangover ΙΙ, συναντά τον σεφ και δοκιμάζει τις δημιουργίες του. Παρέα με τη σεφ εστιατορίου επισκέπτεται μία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου και μας μυεί στους γευστικούς θησαυρούς της τοπικής κουζίνας.

Το street food είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ταϋλανδέζικης παράδοσης, και ο Βαγγέλης επισκέπτεται την China town για να δοκιμάσει μοναδικές γεύσεις από ό,τι μαγειρεύεται έξω στον δρόμο. Το πρώτο επεισόδιο από το ταξίδι στην Μπανγκόκ, έχει μοναδικές εικόνες, απίθανες γεύσεις, παραδεισένια χρώματα από ένα τόπο που προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.