Η ώρα είναι:

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Μάνα Χ ουρανού: Wake up and hear the music

Απόψε στις 21:00

Μια οικογένεια. Τέσσερα άτομα. Τέσσερα κινητά. Θα μείνει χρόνος να μιλήσουν μεταξύ τους;

Μια από τις λίγες ανέμελες στιγμές της Κατερίνας είναι όταν λουφάρει στο γραφείο παίζοντας πασιέντζες. Όμως η εταιρεία αποφάσισε να βγάλει όλα τα παιχνίδια, από τους υπολογιστές του γραφείου και μια ηλίθια διαφήμιση στο internet με εκνευριστικά δυνατή μουσική την καρφώνει κάθε φορά που πάει να παίξει κρυφά. Όταν η Αγγελική δείχνει στην Αλεξία μια φωτογραφία από το προηγούμενο Σάββατο όπου φιλιέται με τον Πάνο, η Αλεξία κλείνεται στο δωμάτιό της με κατάθλιψη, προκαλώντας ανησυχία στην Κατερίνα και τον Γρηγόρη. Κι όταν η φιλόλογος του Παρασκευά εφιστά την προσοχή των γονιών του στη μεγάλη πτώση των επιδόσεων του στα μαθήματα, η Κατερίνα ζητάει απ' την Έμυ ν' αναλάβει να του κάνει ιδιαίτερα.. Όμως οι άγνωστες λέξεις δεν έχουν τελειωμό.

Θα καταφέρει η Κατερίνα να γλιτώσει την απόλυση κρύβοντας από τους προϊστάμενους το ακατανίκητο βίτσιο της να παίζει πασιέντζες; Θα καταφέρει ο Πάνος να μιλήσει στην Αλεξία;
Και τι πάει να πει «αναγορεύω»;

Οι απαντήσεις στο 8ο επεισόδιο του Μάνα Χ Ουρανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.