Στις 16:45
Κάθε μέρα και μια διαφορετική πρόταση από λάτρεις του φαγητού, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, από την κουζίνα του «Chef στον αέρα» στην κουζίνα σας!
Την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου ο chef Χρήστος Τζιέρας δίνει λύσεις για ένα τραπέζι με μεζέδες. Παρουσιάζουν τη συνταγή για μια νόστιμη και πρωτότυπη μπρουσκέτα, τα παναρισμένα φιλετάκια κοτόπουλου με το ντιπ τους και τις κρατσανιστές φλογέρες λαχανικών.
Η ώρα είναι:
Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ετικέτες
Διαβάστε στο mu-si-co
Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου