Η ώρα είναι:

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

«Ένα τραπέζι Ελλάδα» στα Χανιά

Σάββατο στις 16:15

Στα πανέμορφα Χανιά ταξιδεύει η Ντίνα Νικολάου και η εκπομπή «Ένα Τραπέζι Ελλάδα».

Η Ντίνα ανακαλύπτει τις γεύσεις, τα αρώματα, τα χρώματα, αλλά και την ομορφιά των ανθρώπων του νομού Χανίων. Μαθαίνει για τη φυσιολογική καλλιέργεια και δοκιμάζει κατσικάκι με στάκα στον ξυλόφουρνο.

Ανακαλύπτει τα βότανα της Κρητικής γης, πίνοντας ένα δροσερό αφέψημα. Στη συνέχεια, κάνει βόλτα στη Δημοτική αγορά και σταματά σε μικρούς γευστικούς σταθμούς της πόλης.

Μαγεύεται από την... πλανεύτρα πόλη των Χανίων, τη φυσική ομορφιά του τόπου, το ενετικό λιμάνι, την ιστορία και τα πανέμορφα κτίρια.

Γυρνάει στην Αθήνα γεμάτη αναμνήσεις και νοστιμιές με Χανιώτικη ταυτότητα και ετοιμάζει ένα εμπνευσμένο μενού: χοιρινή τηγανιά με ρακόμελο & σάλτσα γιαουρτιού, πατάτες με κρητικά βοτάνια & μουστάρδα, και μια μπισκοτένια τούρτα μουσταλευριάς.

Ένα τραπέζι...Χανιά. «Ένα τραπέζι Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.