Η ώρα είναι:

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

«Υπάρχει ανάγκη και δυνατότητα ουσιαστικής επαναδιαπραγμάτευσης με τους εταίρους»

Δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη

Ο Φώτης Κουβέλης από το βήμα στη συνεδρίαση της νέας Κ.Ε του κόμματος για την εκλογή του νέου γραμματέα και της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής, ανέφερε:

«Η απαγκίστρωση από το μνημόνιο δε μπορεί να υπάρξει με μια υποτιθέμενη εύκολη προσφυγή στις αγορές. Η απαγκίστρωση από το μνημόνιο δε μπορεί να υπάρξει μέσα από την κατάργηση του με ένα νόμο. Το λέγαμε και το λέμε χωρίς ταλάντευση. Εύκολες και μαγικές λύσεις βεβαίως δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως λύσεις δίκαιες και αποδοτικές. Υπάρχει η ανάγκη και η δυνατότητα μιας ουσιαστικής επαναδιαπραγμάτευσης με τους εταίρους. Υπάρχει η ανάγκη και η δυνατότητα για διαφορετικές μεταρρυθμίσεις στα πεδία της εσωτερικής πολιτικής που θα μειώσουν τις ανισότητες και θα εκσυγχρονίσουν τη χώρα» […] «Πρέπει ταυτόχρονα να διεκδικηθεί ένα ευρωπαϊκό επενδυτικό πρόγραμμα με ενίσχυση των δημοσίων επενδύσεων και παροχή εγγυήσεων και ρευστότητας στην αγορά. Η διεκδίκηση αυτή πρέπει να γίνει με τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση στο εσωτερικό της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.