Η ώρα είναι:

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

«Σε ετοιμότητα η Ελλάδα για τον ιό Έμπολα»

Διαβεβαιώνει ο Λεωνίδας Γρηγοράκος

Στην Ελλάδα υπάρχει ετοιμότητα για τον ιό Εμπολα, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος, στο περιθώριο της ημερίδας του ΠΑΣΟΚ για την Υγεία, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαστε έτοιμοι. Κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε. Παίρνουμε τα προληπτικά μέτρα.

Έχουμε φτιάξει κι έναν θάλαμο στο "Αμαλία Φλεμινγκ", με δύο κρεβάτια. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μην έχουμε κανένα περιστατικό. Από κει και πέρα ας ευχηθούμε να μην το έχουμε αυτό το περιστατικό, αλλά θα είμαστε έτοιμοι» πρόσθεσε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Ενώ για τη Θεσσαλονίκη ανέφερε ότι «Η Θεσσαλονίκη είναι ένας χώρος πολύ πιο μακριά σε σχέση με την είσοδο κάποιων στη χώρα. Αυτή τη στιγμή, αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι να ελέγξουμε τις εξόδους των ασθενών αυτών από τις χώρες τους, οι οποίοι μπορεί να μολύνουν τις άλλες χώρες».

Επιβεβαίωσε ότι στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" υπάρχει ειδικός χώρος απομόνωσης για περιστατικό με ιό Εμπολα σημειώνοντας ότι: «Τον έχουμε ετοιμάσει, αλλά πιστεύουμε ότι θα είναι τελευταίο μέτρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.