Η ώρα είναι:

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Πλούσιο το μενού για τις «Γεύσεις στη φύση» αυτής της Κυριακής

Με το Βαγγέλη Δρίσκα

Κυριακάτικο τραπέζι με τους πιο πρωτότυπους και εντυπωσιακούς συνδυασμούς σε γεύσεις και υλικά, σερβίρει ο Βαγγέλης Δρίσκας στις «Γεύσεις στη Φύση», την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στις 14.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ταξιδεύει στη Μεσόγειο με μοναδικά κεφτεδάκια ψαριού σερβιρισμένα με γλυκόξινη σάλτσα, μαγειρεύει ένα ελαφρύ και αρωματικό κοτόπουλο φρικασέ με μανιτάρια και πολλά φρέσκα μυρωδικά, εντυπωσιάζει με τα ψητά καλαμαράκια με πουρέ ρεβιθιών και προσούτο και με τις τέλεια γλασαρισμένες ψητές φτερούγες κοτόπουλου.

Όσο για το γλυκό αυτής της Κυριακής; Πιο εύκολο και πιο εντυπωσιακό δεν γίνεται. Κέικ Black Forest: Το πιο αφράτο σοκολατένιο κέικ σερβίρεται με βύσσινα και σαντιγί και κλέβει τις εντυπώσεις και αποδεικνύει πως η ζαχαροπλαστική είναι απολαυστική και δημιουργική, χωρίς άγχος και μυστικά.

Και αυτή την Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.