Η ώρα είναι:

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Αυστηροί έλεγχοι για την πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Σκοπός το αίσθημα ασφάλειας

Σύστημα ελέγχου πρόσβασης των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας και των πολιτών στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις θα τοποθετηθεί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, μετά από απόφαση που πάρθηκε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου του Ιδρύματος, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.

«Το πανεπιστήμιο είναι δημόσια περιουσία, ανήκει στους Έλληνες πολίτες και πρέπει να προστατεύεται αναλόγως, ακόμη και με προσφυγή στα αρμόδια όργανα της Πολιτείας, όταν αυτό καθίσταται αναγκαίο. Κρίνεται απαραίτητο να εκπονηθεί και να υλοποιηθεί σύστημα ελέγχου της πρόσβασης όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας αλλά και των πολιτών στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις, όπως συμβαίνει σε κάθε σύγχρονο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα» αναφέρει σε ανακοίνωση του το Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.