Η ώρα είναι:

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Στα αυριανά «Μαστορέματα»

Η Νατάσα και ο Ηλίας προετοιμάζονται για το κρύο

Πώς μεταμορφώνεται ένα σπίτι όταν υπάρχει διάθεση και μεράκι για «Μαστορέματα»; Η νέα εβδομαδιαία εκπομπή του Alpha είναι εδώ για να μας δείξει τον τρόπο και να μας βάλει στον πολύχρωμο και συναρπαστικό κόσμο του «φτιάξ’το μόνος σου».

Αυτό το Σάββατο, 18 Οκτωβρίου, στις 14:10, η Νατάσα και ο Ηλίας προετοιμάζονται για τo κρύο, καθώς ο χειμώνας είναι προ των πυλών.

Ξεκινούν τα «Μαστορέματα», λοιπόν, με έναν έλεγχο στην ταράτσα του σπιτιού και διαπιστώνουν ότι χρειάζεται νέα μόνωση, οπότε προχωρούν στην ανανέωσή της με απλό και οικονομικό τρόπο.

Στη συνέχεια, φροντίζουν για την αποθήκευση των ξύλων για το τζάκι. Σχεδιάζουν έναν ελαφρύ και ιδιαίτερα οικονομικό αποθηκευτικό πάγκο από ξυλόπλακα, που ταυτόχρονα αποτελεί κι ένα όμορφο παγκάκι για τον κήπο τους. Για να συμπληρώσουν την ανανέωση στην αυλή τους, η Νατάσα και ο Ηλίας αποφασίζουν να κατασκευάσουν και μερικές πρωτότυπες και ανθεκτικές γλάστρες από δομικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.