Η ώρα είναι:

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Πρεμιέρα για την Αγγελική Νικολούλη με το «Φως στο Τούνελ»

Απόψε στις 23:15

H Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει μαζί με τους τηλεθεατές το ταξίδι στον απρόβλεπτο κόσμο του μυστηρίου, της έρευνας και της αναζήτησης.

Tην Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στις 23:15, το «Φως Στο Τούνελ» επιστρέφει στον Alpha για 19η τηλεοπτική χρονιά, με ένα θρίλερ για δυνατούς λύτες.

Ένα μαγευτικό τοπίο μετατρέπεται σε τόπο μυστηρίου. Ένας νέος και ταλαντούχος άνθρωπος, γεμάτος όνειρα, εξαφανίζεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Τα στοιχεία που βρέθηκαν σε έναν ιδιαίτερο χώρο, τοποθετήθηκαν από κάποιους για να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες;

Μάρτυρας παρατήρησε μέρα μεσημέρι, κάτι σημαντικό. Θα οδηγήσει στη λύση του γρίφου;

Παράλληλα, το «Φως στο Τούνελ» αποκαλύπτει το παρασκήνιο μιας πολύκροτης υπόθεσης. Η έρευνα της εκπομπής επιβεβαίωσε ότι η εξαφάνιση ήταν δολοφονία. Αδιάψευστος μάρτυρας η κάμερα, που πρόδωσε τον ένοχο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.