Η ώρα είναι:

Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας κατσαδιάζει τη Μαρίνα, εκείνη αποφασίζει να δοκιμάσει τα όρια της υπομονής του…

Απόψε στις 21:00

Η Βάσω πείθει τον Χάρη να κάνει ένα τσεκ απ κι ο Χάρης αγχωμένος απ’ την αρρωστοφοβία του, ότι θα του βρουν κάτι, το ρίχνει στο φαγητό. Την Βάσω δεν την πειράζει που της έχει ρημάξει το ψυγείο, αλλά όταν αρχίζει να της χαλάει την γνώμη που έχει για τις αγαπημένες της ταινίες, βρίσκει αφορμή να τον εκδικηθεί.

Η Βούλα διαβάζει ένα άρθρο για ζευγάρια που έμειναν στην ιστορία και θέλει να πείσει τον Μηνά ότι πρέπει να το προσπαθήσουν κι αυτοί. Μια όμως που δεν μπορούν να μείνουν στην ιστορία ως επιστήμονες όπως το ζεύγος Κιουρί, θα στρέψουν τις βλέψεις τους στην ποίηση. Ο Μηνάς της αποδεικνύει ότι, στίχους μπορεί να γράψει ο καθένας. Ποίηση, όχι!

Ο Ηλίας κατσαδιάζει τη Μαρίνα γιατί κατά τη γνώμη του σπαταλάει πολύ ρεύμα. Η Μαρίνα τσαντισμένη, αποφασίζει να κάνει αυστηρή οικονομία δοκιμάζοντας τα όρια της υπομονής του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.