Η ώρα είναι:

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Από την ΕΜΥ

Επιδείνωση θα παρουσιάσει σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός σήμερα τις βραδινές ώρες στη δυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις που θα εκδηλωθούν στο ιόνιο, οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στην ήπειρο και τη δυτική στερεά.

Αύριο τα φαινόμενα θα επηρεάσουν και την Πελοπόννησο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και βαθμιαία την ανατολική στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα έντονα φαινόμενα θα επεκταθούν στη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού αιγαίου ενώ στις περισσότερες περιοχές της δυτικής, κεντρικής και νοτιάς χώρας θα εξασθενήσουν.

Την τέταρτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα στη δυτική Ελλάδα. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.