Η ώρα είναι:

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Απειλές από το Ισλαμικό Κράτος αναφέρει ότι έχει δεχτεί η Πρόεδρος της Αργεντινής

Δηλώσεις με αφορμή το ταξίδι της στο Βατικανό

Η Κριστίνα Φερνάντες, πρόεδρος της Αργεντινής δήλωσε το Σαββάτο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο Βατικανό ότι έχει δεχτεί απειλές από το Ισλαμικό Κράτος, εξαιτίας της φιλίας της με το συμπατριώτη της πάπα Φραγκίσκο αλλά και της αναγνώρισης του Ισραήλ και της Παλαιστίνης.

Η καταγγελία της Προέδρου της Αργεντινής έγινε στο αεροδρόμιο Τσιαμπίνο της Ρώμης μετά τη συνάντησή της με τον πάπα Φραγκίσκο. Έσπευσε να δηλώσει ότι δεν τη αγγίζουν οι απειλές των τζιχαντιστών και ότι αν επικεντρωθεί σε τέτοιες απειλές τότε «θα πρέπει να ζει κάτω από το κρεβάτι».

Σημείωσε ακόμη ότι το υπουργείο Ασφαλείας και οι υπηρεσίες πληροφοριών ασχολούνται με τις συγκεκριμένες απειλές από το Ισλαμικό Κράτος τη σουνιτική μουσουλμανική εξτρεμιστική οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.